Ytterdörr i Malmö

Byte av ytterdörr i Malmö med omnejd

Vi på MP Fönster & Byggservice AB hjälper dig med byte av ytterdörr i Malmö med omnejd. Att byta ytterdörr är ett ingrepp i huset som sätter prägel och karaktär för många år framåt. Det är därför viktigt att hitta en ytterdörr av hög kvalitet och hållbarhet.

Vi hjälper dig välja din ytterdörr

Letar du efter den perfekta ytterdörren till ditt hem? Då har du kommit rätt! När du ska välja din ytterdörr finns det en del saker du bör uppmärksamma. Från säkerhet och ljusinsläpp till utseende och funktionalitet, bara för att nämna några. För att göra det lättare med urvalsprocessen har vi nedan listat upp tre väsentliga egenskaper hos ytterdörrar som du kan börja med.

1. Ytterdörr med U-värde

U-värde refererar till isoleringsförmågan och det är viktigt att välja rätt dörr beroende på husets förutsättningar. Har du t.ex. ett lågenergihus bör du satsa på ett så lågt u-värde som möjligt. Som standard ligger u-värdet för ytterdörrar på 1 till 1,4. Om du känner dig osäker på vilket u-värde som just din ytterdörr ska ha, kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

2. Ytterdörrens säkerhet

En ytterdörr har många funktioner att leva upp till. Den ska skydda oss från brand såväl som inbrott, men även öka känslan av trygghet i det egna hemmet.

Ett enkelt sätt att höja säkerheten på ditt boende när du ska installera eller byta ytterdörr är att även se över alternativ på dörrlås. Hos oss på MP Fönster & Byggservice får du vägledning så att du hittar en ytterdörr med ett dörrlås som passar dig bäst.

3. Ytterdörr med ljusinsläpp

Vill du släppa in mer ljus i huset är en ytterdörr med glas att föredra. Det finns olika typer av glas att välja mellan. Räcker inte ljusinsläppet från glaset i ytterdörren kan du alltid komplettera med ett sidoljus eller överljus. Med oss som din rådgivare och installatör kan du vara säker på att du får den ultimata lösningen på ytterdörr till just ditt hem.

Kontakta oss för byte av ytterdörr i Malmö med omnejd

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök, konsultation och offert. Våra medarbetare har många års branschvana och stor kunskap samt produkter av högsta kvalitet. Om du behöver vår hjälp med att hitta den perfekta ytterdörren för ditt hem är du välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder våra tjänster i Sydvästra Skåne så tveka inte på att höra av dig om du befinner dig utanför Malmö.

Våra leverantörer

Vi kan hjälpa er med allt inom:

Fönsterbyte >

Takfönster >

Byggfirma >

Kontakta oss redan idag!

Lockarpsvägen 10
238 41 Oxie
Tel: 040-307 607
Direkt: 070 – 640 49 45
Email: mikael@mpfonster.se